Stop this world!!! I wanna go out!!!

Stop this world!!! I wanna go out!!!

Anotace: HoVnO OnVoH

Pokolení bez otců vzdouvá žár,
alibista se cítí vinen,
květ růže najednou vzplál,
cítíš to jako já tímhle rýmem.

Vozíčkář šine si to do schodů,
homosexuál se zamiloval do mé lásky,
houmless už musí jít domů,
na zrdcadle dělaj se mi vrásky,

slyšim tě smrdět,
nemyslím na sex,(.)(.)
neumím za ruku držet,
já zfetovaný přejetý Rex,

končím co jsem začal ,
ztahují se mráčky,
co si ubalíš ,
to si taky zhul,
Autor LaBiL, 03.04.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí