Chtěl bych Vám říci........

Chtěl bych Vám říci........

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Chtěl bych Vám říci
MILUJI

V rozpáleném dni
rozpálené hlavy
sklánějící se
nad poplivaným chodníkem
trmácí své děsy prachem nekonečných cest....

Bezútěšné scény
žádný úsměv
žádná jiskra v oku
Bůh zmizel
aby se nemusel účastnit toho podivného pohřbu

Jen chvíli odpočíval....usnul...
a už se zase střílí.......
............jen tak..........
Z podivného rozmaru!
Vraždy a odporné násilí
máme v televizi na dobrou noc
Nevím, komu se to líbí........

Chtěl bych Vám říci
MILUJI
Až zaslechnete ozvěnu
pošlete prosím těch pár písmen dál
Jsem stár a neumím už křičet
MILUJI
Snad najde se ještě pár dobrých duší
co umí naslouchat
a pokouší se porozumnět
No a hlavně pak
dokážou to všechno předat dál.......
Slyšíte?
MILUJIMILUJIMILUJIMILUJI
Z těch písmen je i docela zvláštní obraz
Nemyslíte?
Autor Těšínský, 17.04.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...obludnosti, které táhnou světem, nejsou boží zásluhou...zloba, násilí, je lidská práce...ale i láska je dílem člověka...a chci tě uklidnit, že slyším už ozvěnu tvých slov...

17.04.2007 17:42:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí