Dostal jsem včera dopis......

Dostal jsem včera dopis......

Anotace: ......podivná báseň neznámé ženy.........jíž sám nejsem autorem,jen jsem ji upravil do odstavců......má to být reakce na včera zveřejněnou báseň "Žena".......

Sbírka: Bože jim dej......

..nechápu proč to děláš
vždyť musíš vědět že vím..
líbí se Ti ta hra?
tak si ji hraj..
ale s někým jiným a mě vynech...
je to nelidské a kruté

to bylo rychlý
teda..babička..
Opravdu si myslíš že na všechno nalítnu?
že jsem úplně blbá? ...
proč se tedy zkrátka nesebereš
a nejdeš žít svůj sen tam kam Tě srdce táhne.
proč si hraješ....
chceš mít s kým usínat...
běž a udělej to....
mnohé by se vyřešilo....
zkus to ...
proč ne?...
alespon si nebudeš muset hrát na sny...
jedna co je plní a snaží se naplnit život sluncem
zatáhne roletu a půjde dál...
už je zvyklá na bolest...
Komedie o nevědění....
Nikoli je to láska hluboká,
vesmírná něžná,
tolerance,
krásné žití,
nádherné milování,
a chtění s láskou zestárnout..
Tak moc hluboká...

Jen by mě zajímalo jak se koukáš ráno do zrcadla
Autor Těšínský, 18.04.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí