Ženo....

Ženo....

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Okouzlení.....
myšlenky a pak slova
úsměv i pár hořkých slz
Píše se zde nejvíc o bolesti
Marně přemýšlím proč
když život je tak krátký

Okouzlení....
sny pod hvězdami
ale proč nesní se za deště
když promytý vzduch zavoní
a Sargasové kapky
hrají svou sonatinu na římse

Okouzlení
Vezmu Tě za ruku
vzdálená
obolavělá
smutná
opuštěná
uplakaná

ŽENO...
Autor Těšínský, 18.04.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ženo... pláčeš... protože neumíš dávat jen tolik kolik dostáváš

19.04.2007 12:46:00 | Čekanka

...Ženo..bytosti lidská,která prohráváš život láskou a zároveň vítězíš nad ním její závislostí...

19.04.2007 01:00:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí