Dohoda

Dohoda

Anotace: nvm..tak normální

Potkáváme se každý den,
však nemůžeme jít spolu nikdy ven.
Ani jedné to nevadí,
každá z nás si poradí.

I když mám na tebe někdy zlost,
už toho mám taky dost.
Uzavřeli jsme dohodu,
však porušit ji nesmíš z žádného důvodu.

A když ji porušíš přece jen,
už nepromluvím s tebou ani jeden den!!!
Autor Nikys123, 19.04.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první byla lepší, ale taky dobrá.

19.04.2007 19:54:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí