První zima bez Tebe

První zima bez Tebe

Anotace: snad se bude líbit

Z nebe právě padá vločka
za okny se mihla kočka
stromy jsou pokryté sněhem
silnice zdobené ledem
děti sněhuláky staví
každýho ten život baví
je to první zima bez tebe
ve skříni dárky pro tebe
ten den byl jako každý jiný
nevím kdo je z tvé smrti vinný
to osud mi tě asi vzal
jinému zas život dal
Autor lostris, 19.04.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí