Má Paní.

Má Paní.

Anotace: Pro beznadějně zamilované

Má paní,už je čas
nermuťte mě prosím vás,
mé srdce láskou hoří,plane
a já netuším co se stane
když vyznání mé odmítneš.

Má paní,každičkou noc
volám jen Tebe na pomoc
když utápím se v té samotě,
když zdá se mi,že svlékám Tě
a Ty se mnou pak usínáš.

Má paní krásná seš
v mé mysli navždy zůstaneš.
Tvé krásné vlasy,oči,tělo,dech
Tvá ústa,ručka,jemná jako mech
a hlavně jak se usmíváš.

Řekni prosím moje paní
proč když myslím na Tebe,
myslím jen na milování.
Autor Jan Blahovec, 05.04.2005
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí