Neznámá

Neznámá

Anotace: Příběh jednoho nesmělého člověka.

Já žil jsem si velmi krásně
nikdy žádné potíže,
vše v pohodě se jevilo a jasně
ale teď mám pocit stavu bez tíže.

Vše začalo to v jeden den
kdy potkal jsem tu hezkou dívku,
ta dívka nyní je mým snem
já měl při výběru šťastnou ruku.

Je den ode dne krásnější
a to nejen v mých představách,
jen já jsem stále smutnější
když večer bez ní ulehám.

Ona líbí se mi hrozně moc
a mám ji velmi rád,
bojím říci se to však moc
proč-ze studu,nevím snad.

Možná k tomu mám i jiný důvod
snad nechci si ji rozhněvat,
já znám už dobře studu původ
zadaná už, cítím chlad.

To je celé moje štěstí
já říci jí musím však,
jak žít bez ní je pro mě těžší
než říci jí jak mám ji rád.
Autor Jan Blahovec, 05.04.2005
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí