Podivný..........

Podivný..........

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Podivný svět
Zvláštní lidé
Vzlykají po LÁSCE
sténají bolestí
Otevírají tepny žalu
Někdo křičí
Jiný bojuje
Máchá zbraní.....

Já pozoruji ŽENU
Vede své děti
drží je za ruce
Nevzlyká
Nesténá
Má trochu drsné ruce
.......od praní

Dcerka se jí něco ptá
ona poklekne
a zvolna ji přivine na prsa
Dítě se usměje
LÁSKA.......
nikdo ji nevnímá
Ta vzlyká
ten brunátný zlobnou žárlivostí řve
Onen máchá zbraní.......

Dívám se na ŽENU
S dcerkou v náruči
zvolna odchází
Míjí dav těch zvláštních bláznů
co nevidí jak míjí LÁSKU
Autor Těšínský, 21.04.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...oponuji marsé...podivný svět je celá planeta Země...

22.04.2007 19:33:00 | Lota

...víš... žena s rukama drsnýma od praní...v automatické pračce?!
Jane, či jak se vlastně jmenuješ...kážeš vodu...a piješ co?

21.04.2007 21:50:00 | no

Krásné..., pěkné připomenutí naší "občasné" sebestřednosti...

21.04.2007 21:46:00 | Lorellin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí