Bláhové rozdávání

Bláhové rozdávání

Anotace: °°°°°°.....,ale karavana jde dál...

Sbírka: Bože jim dej......

Byl jsem na hřbitově
trochu jsem plel
trochu sázel
Pár růží
tátovi žlutou
růžovou mamince
Nevím proč
ale tak mi přišlo
že je to správně.....

Zvláštní
pleju a sázím
svůj vlastní hrob
odtamtud vzešel jsem
a už brzy se tam vrátím
pod rododendron
pár růží a blankyt hortensie

Nebude nic
než hřbitovní klid
a tichý šum bříz
Žádné hloupé řeči
Žádná nenávist
Nikdo už nepoví
že by mě nejraději zabil
jako soused
se kterým spolu jsme vyrůstali
a teď nějak zpitoměl
(omlouvá ho,že je vážně nemocný)

Ani Ty se už nebudeš ptát
Jakže se vlastně jmenuji
(nevím proč)
Hloupé pochyby těch,
co ve všem chtějí mít jasno......
Žádná tajemna
žádná hájemství...
tichého sdílení
pokorné zpovědi
....vlastního srdce........
....bláhové rozdávání...
Autor Těšínský, 21.04.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře, už se ptát nebudu :-)

23.04.2007 20:53:00 | no

...a co tomu říkají tvoje hvězdy na nebi?...ty to víš...vždyť jim tolik rozumíš...

22.04.2007 01:07:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí