Píšeš mi.....

Píšeš mi.....

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Milá
píšeš mi
a bolest zadrhává
jediné slovo v hrdle
PROMIŇ

Píšeš mi
a já v pěsti
tisknu své dlaně
už se Ti asi neomluvím

Píšeš mi
Milý
Nevzpomínáš smutku
ani bolesti
Vidím její drobný květ
uprostřed Tvých dlaní

Píšeš mi
Milý.....
a z obálky vypadne fotografie
...........
To je ta naše chvíle zapomnění
...........
Zvláštní obrázek.....
Vlídný úsměv dívky
Má jako ty
plaché oči laně
a mé rty
...........
Píšeš mi
co je to let
když byli jsme spolu naposledy
Už nevzpomínám......
Rád bych však
kdyby to bylo včera
Šel bych Ti koupit prstýnek....
Milá
Slovo
co v hrdle bolestně mi drhne
a u srdce jímá...
Autor Těšínský, 24.04.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, lyrická

24.04.2007 12:09:00 | atiz

nerozumím ti...

24.04.2007 09:27:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí