Štěstí...

Štěstí...

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Štěstí
štěstíčko
Sladká písni
na cestě s hor
Naslouchám Tvému vyprávění
Tak tekoucí jsou Tvá slova
tak blýskavá
živoucí
jako ta voda sněhová
od srdce Země
i od nebes

Mlhavý závoj nad polem
....jako dnes
pod stromem kvetoucím
píseň jitřních včel....
...jako dnes nad ránem

Štěstí
štěstíčko
sladká písni
Jen tak nad poli
s větrem plující
a okvětními lístky
cestičky dneška zdobící
Jsi úchvatné a přesto jako nic
davy slepých a hluchých Tě míjí
Posečkej chvíli
ještě alespoň trošku
chci se Tě nadechnout
........a s Tebou být...
já snílek bláhový...

Štěstí
štěstíčko
Mámivý závoj přes Tvoji tvář
a za ním úsměv
a laskavé oči
a Tvé rty
Mámivá závrati
co ukryta v ňadrech Té
kterou miluji
Mámivé polibky
jsou s vůní jasmínu
a mandlí
tam kde chová se Tvůj klín
Mámivá chvíle
když poddáváš se vášni
Jsi jako jaro
Jsi jako sněhová voda z hor
Jsi jako slunce
Jsi štěstí
Jsi štěstíčko
co v srdci uchovám
Být s Tebou je tak úchvatné
Jak úžasné je....
.............že jsi...
Autor Těšínský, 25.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hluchý a slepý...člověk nevděčný...pravé štěstí, štěstíčko necítí...přitom po něm tolik touží...

25.04.2007 22:13:00 | Lota

Tak hezky prožitkově vzpomínková...

25.04.2007 13:55:00 | Juhunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí