To nevadí....

To nevadí....

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Byla zmatená
když jí řekl o pár fotek
-Nejsem krásná
a nejsem modelka
pane...-

Nechal ji chvíli v nejistotě
Mlčel
A ona se dívala někam mimo
jako by chtěla zahlédnout ten druhý svět
který znala jen z filmů a bulvárních novin
Najednou nevěděla co s rukama
a polilo ji horko

Vytáhl z brašny fotografii
byla na ní pihovatá holka
jen tak
Ale i s pihami byla hezká
a když se na ni dívala déle
uvědomila si jak je ta holka půvabná
-Je to zvláštní- stydlivě prohodila
-Myslíte že bych ji při setkání poznala?-
-Asi ne...--souhlasil

-Ale já nemám pihy...- zkoušela otázkou
-a navíc se hrozně stydím...-
konečně to ze sebe dostala
-To nevadí...-prohodil
Já také nejsem Anselm Adams
Autor Těšínský, 25.04.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je těžký nemít krásnou tvář? je těžký hledat krásu v lidech? ne, podle mě je nejtěžší odprostit se od dnešního hloupýho ideálu krásy, který je nám předhazován... jak to tu tak pročítám, jen koukám, s otevřenou pusou...

11.05.2007 15:18:00 | Trdlo

to je úžasnééé:)) jiné výstižně slovo pro to neexistuje, hlavně ten konec se mi moc líbil

28.04.2007 11:58:00 | Rozárenka

...když je krásná duše...i člověk je krásný...to ostatní nevadí...

25.04.2007 21:20:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí