Nová šance

Nová šance

Anotace: Dávám ti novou šanci žít, tak si ji vem

Noční můry letí tiše za nicotou
křídly plácají o tabulku skla
povídají si s tvou samotou
nebo se ti to jenom zdá

A tak dál sedíš tiše
v tmavém rohu mimo svět
uvnitř své malé skrýše
věčně o něčem krásném sníš

Život tě zradil a zašlapal
způsobil ti velkou bolest
nemáš důvod mu věřit dál
a tak sedíš na jedné z cest
které ti dal...

Kde najít cestu dál
kde vzít tu chuť žít
když on ti ji vzal
a ted muzes jen snít

Ležíš tu v prachu vzpomínek
zlomená a bez života
a tvůj naděje plamínek
už jenom tak slabě doutná

Tak zkus otevřít oči
a vzít mou ruku do své
svět ti ještě nekončí
a všechno není tak zlé

Probud se z toho zlého snu
tak pojď pomůžu ti vstát
užívej si těch krásných dnů
neboj nemáš se čeho bát

Vezmu tě do své náruče
dám ti svůji touhu a vůli žít
a ucítím jak se ti srdce roztluče
a bude chtít dál a dál bít

Zapomeň na bolest a strach
a nech špatnou minulost být
nebo mě nech abych je splách
ať můžeš zase znovu štastně žít

A když už nebudeš moct dál
budu ten co dodá ti nových sil
jako bych vedle tebe stál
a vždycky budu než najdeš svůj cíl
dokud budeš věřit...
Autor Midnighter, 27.04.2007
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

básnička..nádhera!:-) chci pomoct

28.04.2007 21:56:00 | Taya

nejde zapomenout

27.04.2007 22:32:00 | kreténka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí