Cesta

Cesta

Anotace: každý máme svou cestu......:)

Někdy je dlouhá,jindy zas krátká
každý kdo jde po ní,však nepřijde zkrátka.

Točí se a klikatí
bojíš se?To nevadí.

Kameny nebo květiny
musíš mít hodně té štěstěny.

Někdo má procházku jako v peřince,
jiný zas musí chodit po špičce,
aby nezničil si nohu
než dojde do toho svého snového domu.

Později či rychleji,každý vždy ale dorazí
A tu cestu klikatou a strnitou porazí.
Autor PoeziGirl, 29.04.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přejí Ti, aby Tvé nožky došly do snového domu jen po hebounkém mechu. Hezky píšeš.

29.04.2007 14:13:00 | frany73

Asi patřím k těm druhým...

29.04.2007 13:30:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí