Jenom si nesedej

Jenom si nesedej

Anotace: Nesedej.

Chtěl jsem jít dál, nešlo to.
Chtěl jsem jet vpřed.
Neměl jsem sil.
Něco mě drželo, bůh ví co.
Tak jsem si sed,
jen na pár chvil.

Pak jsem chtěl dolů skočit.
Udělám to, řekl jsem, hned,
býval už v pánu teďka bych byl,
neměl bych tenhleten pocit.
Zas jsem si sed.
jen na pár chvil.

Vydal jsem se, ztišit svůj žal.
Vodek par panáku, hezkej byl svět.
jak jsem tam bez míry pil.
Chvíli jsem plakal, chvíli se smál.
Pak jsem si sed,
jen na pár chvil.

Seděl jsem s hlavou v klíně,
řek jsem si: vstávej ty svině!
Válíš se tu pustě, líně.
V kaluži, v blátě a hlíně.
A běž a utíkej, jenom si nesedej...
Autor Rick, 29.04.2007
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě tady......máš to fakt pěkný.....trochu smutný ale hezký :D jen tak dál :)

29.04.2007 13:18:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí