O Milosrdných

O Milosrdných

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Milosrdných
pár vět
slova vlající
pod nebem
vlajky na šňůrách
přání
Milosrdných
pár slov
ke slunci
napřeny její oči
září oslepeny
a zamlklá ústa
poházené kosti
lebka ve chřtánu
minulosti
Milosrdných
pár písmen
psaných po nebi
pět prstů
šmouha na zrcadle
dne
právě to odnesli
někam na smetiště
Zmlklí funebráci
hodili rakev na zem
a odešli
Už tomu rozumíš?
Ale to není podstatné
Těch mrtvých dnů
bude ještě víc....
Jen Milosrdných
už tolik nebude...
Autor Těšínský, 29.04.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to nebetyčně popsaný smutek...je mi smutno...chce se mi plakat...

29.04.2007 23:24:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí