Závěje

Závěje

Anotace: jedna taková vzpomínka...a nebo výmysl?

Sbírka: Moje první sbírka básní, Tvoření jednoho stvoření

Závěje

Všude samota, chlad a zima
utichává naděje?
jak se mi to krásně snívá
pod povrchem závěje

Jak něžně hladí tvoji tvář
jak noří se ti do očí
na konci tunelu plamínku zář
a další stránku osud otočí

V té rozpínavé temné mlze
oči pevně zavřené
skrz nepřístupné pevné tvrze
srdce marně zasněné...

Tiše objímám krásnou vzpomínku
která mi šeptá ať jdu dál
v dlani svítí světlo plamínku
nezapomenu na tebe-přisahám

Všude teplo krásně hřeje
navrací se naděje
vidím jak se na mě směješ
avšak na srdci máš závěje..
Autor Malinka, 30.04.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné :o)

01.05.2007 08:10:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí