Otazky

Otazky

Anotace: psano v noci

Už je tu noc,už přišla tma
premýšlím, asi tu budu do rana
premýšlím o lidech, a proč jsme takoví
a proč se nezměníme, dokud nad námi není listoví
proč hrajem divadlo, proč pýcha, zrada, ješitnost?
proč v tomhle světe zaboduje jenom zlost?
každý ma roli svojí
někdo je drak, někdo je kotě
každý je všechno, jenom není člověk
každou noc slyšíš duše nářek
život je trpký, bude ti ale chutnat
po letech učení, jak slupku hořkou sundat
to projde každý, ať chce nebo nechce
někdo tu školu zvládne, někdo však ne
jen s několika slovy a mysli neklidnou
noc tichou můžeš strávit, celou bezesnou
až příjde ráno, svit slunce padne na zemi
nasaď si masku, a vkroč do světla, s myšlenkou na...
Autor Zerk, 01.05.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí