Zrcadlo mé duše

Zrcadlo mé duše

Anotace: Taky občas máte lehce či více "černou" náladu? Mě poslední dobou trápí pořád a pořád častěji...

Nevím, jak se to stalo a ani proč
se zrcadlo mé duše začalo drolit na kusy.
Jako domeček z karet ke dnu se řítí.
Kde hledat první pomoc a ne jen další marné pokusy?

Ten největší černý střep ze zrcadla touhy
přímo do mého srdce se zapích´,
Optimismus se mi před očima ztrácí,
snad ho někdo urad´ nebo někam jinam zalít´?

Moje štastná hvězda padá dolů,
zatímco pro jiného někde další stoupá.
A já stále ještě s dětskou naivitou v očích
věřím, že přežíje, kdo doufá.

Že možná jednou uslyším
na má vrátka tichounké klepání.
Že po temnotemné noci
snad zase přijde svítání...
Autor Christiana, 01.05.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kráááásné :) moc se mi to líbí :)

10.07.2007 18:45:00 | Schukr00

Super:-) dockas se..:-)!!!

01.05.2007 21:33:00 | embryo v hlave

tvé svítání určitě přijde...

01.05.2007 21:10:00 | Severka

Poslední dvě sloky jsou velmi povedené.

01.05.2007 20:14:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí