Těžký dospívání

Těžký dospívání

Anotace: Jak jinak chcete vycházet s pubescentem?;)

vybírat rozinky z müsli,
učit se všechno par coeur;
nosit pletený náramky z trávy
a myslet si, že život není fér.

čekat za sucha na duhu,
malovat svět jen černobíle;
vědět, že když se nedaří stačí dát pauzu
a zahazovat růžový brýle.

rozbíjet zrcadla pohledem,
svým tělem muže mást;
mít dlouhý šaty a mušle na krku,
polaskat a pomilovat písečnou pláž.

Za úplňku vycenit zuby
a milýho surově pokousat;
být svá a nenechat se spoutat,
ach, to moje dospívání...

...chci svobodu!!
Autor mistake, 02.05.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jn, to bylo takovy celkem fine psat :))

08.05.2007 16:28:00 | mistake

Nevím proč mě to rozesmálo (ovšem mile)..je to hezké a hravé..

08.05.2007 10:07:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí