Doznání

Doznání

Anotace: Co k tomu říct. Přečtěte si a posuďte sami...

V podvečerním šeru,
záři luny bledé,
v šustotu listí,
ptačím zpěvu tichém.

V bouři i dešti,
ukrutném větru,
v rozpálené poušti,
smutném stálém šeru.

Stále jen čekám,
chodím a blouzním,
chmurných se myšlenek nepouštím.

Stále tě vidím,
držíš mne svíráš,
za svými víčky,
propast hlubokou skrýváš.

Jak zapomenouti mám,
na kaštanové vlasy rozevláté vánkem?
Jak vymésti z mysly,
tvůj snivý pohled čarovný?

Tak se táži den za dnem po tři léta,
v noci nespím,
v myšlenkách se s tebou jen toulám


Co dál?
Už nic?
Jen trocha rudé krve…
Autor The Shade, 11.04.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí