Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Pro zamilovaný lidičky:o)

Až zase večer půjdeš spát
krásný sny nechej si lásko zdát
krásný sny o tom jak moc Tě miluju
každý minuty bez Tebe lituju="o(
na dobrou noc chtela bych Ti polibek dát
a myslet na to jak mě máš rád:o)
miluju Tě víc než sebe
milovat chci jenom Tebe
tak už spinkej lásko moje
nezapomen,že sem Tvoje
Autor lostris, 07.05.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rak to je smoooc hezké...to se ti povedlo beruško

22.05.2007 20:23:00 | Mordyška

moc pěkný.....škoda že nechodim s klukama..hned to nákýmu poslal...;-)

07.05.2007 22:22:00 | Dindane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí