Noční můry

Noční můry

Anotace: ????????????

Bojím se
noc přinesla mi jen zlé sny
co stane se? jaké budou další dny
kéž by v nich promluvila jen obava
že spolu nebudeme už mi dva ....

Bojím se
o plamínek jež mé srdce rozehřál
bude mu zas zima?
nebude muž co by lásku daroval?
skláním svou hlavu k zemi ....

Bojím se
mám ten dar o který jsem neprosila
co vybírá si svou krutou daň
nevím jestli tajemná síla promluvila
jestli mě pozře jak lítá saň ....

Bojím se
a přitom jen pár slůvek stačí
pohladit srdce jenž na hruď tlačí
v zběsilém reji vlastní aktivity
ke které ho ženou jen vnitřní city ....

Můžu se bát, jen nesmím mít strach ...
Autor rozinky, 08.05.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plamínek s tvrdým y je teda síla

08.05.2007 11:06:00 | Malinka

moc moc se mi líbí:o)

08.05.2007 10:23:00 | kakaoo

oprav si 4 řádek zhora :-))) jinak v poho...

08.05.2007 10:14:00 | Jarinek_666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí