Krev nic nevyřeší

Krev nic nevyřeší

Anotace: VÁLKA, STRACH, ZOUFALSTVÍ, BÍDA, PENÍZE a AROGANCE MOCI

Sbírka: Vesmírné divadlo

Jsme jenom loutky pro cizí potěchu
chce se nám řvát, hledáme útěchu
nemáme kam složit svou hlavu
v rozběhnutém funícím davu
doba nás hltá, krev naši saje
válka je krutá, nenávist zlá je
peníze šustí a ropa teče
uplně do naha si tě strach svleče
srdce se pomalu promění v poušť
pro větší svobodu stačí zmáčknout spoušť
mír už k vám letí, rve vaše těla
takhle to ta dáma z New Yorku chtěla
Jsme jenom loutky pro cizí potěchu
chce se nám řvát a je nám do breku
Autor Ahimsa, 13.04.2005
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

dobře je nám tady na dědině
New York bohatý byl, lidé přemýšleli líně
nemám ráda Buše ani atentáty
jednou nám ty prachy zpřerážejí hnáty

18.07.2007 14:12:00 | Paralelní možnosti

* Bushe, samozřejmě! :-D vidíš, co se mnou horko nadělalo :))

18.07.2007 14:12:00 | Paralelní možnosti

Velmi dobrá věc. 100*

16.07.2006 12:56:00 | Roko

Je fakt super

06.11.2005 18:52:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí