Účování

Účování

Anotace: ....

Za masku osudu
když už se nejde schovat,
tak ukončím tu hru
a začnu bilancovat.

Sestavím rozvahu -
aktiva - pasiva
a najdu odvahu
když sil mi ubývá.

Poločas rozpadu
osud mi přichystal.
Počítám odzadu -
má dáti? Nebo dal?
Autor danav, 15.05.2007
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí