Kat..

Kat..

Anotace: přítel..?jeho změna nemusí být vždy k dobrému..;) měla sem tě ráda ;-)

V zajetí osudu,my spolu spoutaní,
Všednosti utíkáš,verše jsou napsaný.
V tý velký knize,co nad námi visí,
Spolu čtem drze,co si kdo myslí.
Padáme níž,ty i já,spolu,
Teď jsme si blíž,letíme dolů.
Ruku v ruce,pohled zasněný
Ústa jsou semknutá,proč už se nesmějí?
Máš být můj přítel,máš mě mít rád,
A ty jsi mých citů..krvavý kat..
Autor petit angelet, 15.05.2007
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: angelicek, Dark Angelus, Holis, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tvoje básničky se mi fakt líbí, pokračuj ;)

05.07.2008 21:25:00 | mauvais-ange

Hezké vyjádření tolik známých pocitů..*

22.09.2007 12:00:00 | Eviah

Moc krásná básnička, tyto pocity znám a moc dobře.

30.05.2007 12:30:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí