prokletá láska

prokletá láska

Anotace: me první platonické lasce:)

Do stopů tvých řas
ktery odnesl mi čas.
Napíšu pár vět
vše nechám na osudu,
nemůžu změnit svět..
Láska prokletá
tvy rty nepolíbeny
láska možná vykvétá
Tvý tělo..chci tvý dotyky
zkaženej svět
musej bejt tak daleký.
Prokleta laska
tvý oči tak nevinný
o lásce jsme snívaly...
Zmizelo všechno..ukradl mi to čas
ale vzpomínky zůstanou v nás.
Prokletá láska
bolí to moc
po všem se mi tak stýská...
Autor Šáry, 15.05.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí