Ty nevíš, že...?

Ty nevíš, že...?

Anotace: Opravdu věříme, že vše víme?

Doteď jsi spal, tiše spal
a spánek s tebou půjde dál
a cizími sny se budeš hnát,
a budeš mlčky poslouchat,
A kdosi za tebe rozhodne,
jak budeš žít a umírat.
 ...
Až rozhodnou tak zastřelíš
až rozhodnou, tak půjdeš výš
až rozhodnou i uvěříš
a budeš věřit, že všechno smíš.
Pak rozhodnou ...
a nakonec se oběsíš.
Autor Nemám přezdívku, 09.04.2012
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí