Naše nové zákony

Naše nové zákony

Anotace: Menší reakce na neustálé změny zákonů, které jsou prostě na ho*no... (Pardon, ale jinak to říct ani nejde.)

Jednoho dne do putyky
pozvali jsme politiky.

Nemají-li žádné plány
ať si jdou pochlastat s námi!

Političtí styděli se,
měli schůzi-radili se:
vše co šlo nepoškrtali,
lidé všichni se jim smáli!
Nemají už nápady,
jak jim zvýšit náklady.

My jsem ale hodní chlapci,
pomůžeme i Moravci.


Rozdali jsme zákoníky
a tuhletu vzácnou chvíli
zapsali jsme do kroniky:
"Aby se vnuci divili!"

Každý napsal to, co uměl,
jen aby ten druhý čuměl.

Pepa "z Depa" přidává se:
"Ať mám na co píti zase,
mlíko zdražím, prodám krávu
a to vše pro vaši slávu
drazí páni političtí!"


My v zákonech doktorky
zahráli si piškvorky.

Nový zákon nyní máme,
reptáme a nadáváme:
"Vždyť ve stavu opilosti
napsali jsme nejasnosti..!"

Zákon prošel,
basta fidly!
Pepa už bez krávy bydlí...
Autor Rezkaaa, 20.04.2012
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí