Neutěšená

Neutěšená

Anotace: ...chybí nám velcí mužové minulosti.

Plivem´si do tváří a někdy pod nohy...
Plivem´před oltáři a někdy i na bohy...

Pranýře tak rádi stavíme ze závisti...
Kamenujte rytíře! Jsou to potížisti!

Král padl, teď nám zloděj vládne...
Co bude dál, když lež na rtech sládne?

S hrdostí chci kosti v rodnou hroudu složit...
Legendě z Blaníku, dej zas v srdci ožít...

Ve svědomí volám Havlíčku, Huse, Kryle!
Chci úsvit pro lidi, ve vlasti naší milé!

Nebude Čechů víc, co by se za zem brali?
Vpřed v řadách v předklonu! K těm co na hlavu nám...!
Autor Cybermud, 19.04.2013
Přečteno 512x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, VEDz RVAHEs, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné.

20.04.2013 00:17:17 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí