Naše vláda

Naše vláda

Anotace: Malé zloděje zavíráme, velké jsme si vypěstovali.

Naše vláda zas se hádá,
tvoří pro nás blahobyt,
dlouhé roky trvá vada,
plno z nás má holobyt.

Prý máme mít pochopení,
mají úkol složitý,
svoje plány stále mění,
nečtěte jim levity.

Nemůžeme upřít snahu,
pro ně se to povedlo,
plácají se ve svém blahu,
což nás děsně nazvedlo.

Nezáviďte jim to lidi,
mají velké zásluhy,
každý z nás to přece vidí,
známe nové soudruhy.
Autor Psavec, 17.05.2013
Přečteno 533x
Tipy 3
Poslední tipující: Martinecka23, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1***

18.05.2013 17:08:42 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí