Den zahalila noc:)

Den zahalila noc:)

Jak korkový špunt na vlnách
houpem se životem času
s obrázky za skly na stěnách
hledáme ztracenou krásu.
Něžnostmi ztracenými v životě
slídíme po zprávách z bulváru
a ve své duševní nahotě
jdeme jak tupci ve stádu.
Těžce lze zvrátit ten okamžik
v řádu, který nám vládne
všechno je kouzlo, všechno je trik
který nás stále jen klame.
Nechci se dožít skutečnosti
kdy pravdu vytváří moc
kdy naší netečností
den přemohla noc.
Autor Ďábel sám, 06.07.2013
Přečteno 491x
Tipy 10
Poslední tipující: lienka-love, sluníčko sedmitečné, isisleo, Amonasr, Avola, chci_uverit, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..ahojky Ďáble..jsem ráda, že Tě vidím;-)

07.07.2013 07:32:03 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí