nastává nová doba ?

nastává nová doba ?

Anotace: možná bude líp

U sněmovny  lidé stáli,

 

 z plných plic tam křičeli.

 

 Kde jsou naše ideály ,

 

 kam ideje  zmizely?

 

 

 

 poslanci jim z lavic vzkazy píši –

 

 stvoříme vám zákony, které svobodu vám dodají,

 

 Lid však kleje: k čemu nám jsou zákony

 

 když máme prázdné peněženky a nikde nám najíst nedají !!

 

 

 

ve sněmovně každý křičí máte přeci svobodu

nepotřebujete žádné prachy

                                                                                                                                                     

 

 

radši odhlasujem církevní restituce

a pustíme do sněmovny kmotry

kteří mají peníze a rozumějí novým časům více nežli ulice

 

obyčejný člověk musí držet hubu a mít v sobě pokoru

nebo se nám vrátí komunisti a svoboda zmizí v dál

 

a nebude kde na naše úplatky peníze brát

proto u moci musí být Kalousek a modrý pták

a proto musíme všichni za nabytou svobodou společně

s poslanci jednotně stát

 

a nereptat, že není kde na život peníze brát

a fronty na žebračenky jako v první republice budeme zase stát

 

 

co jsme chtěli proto máme

a lepšího  se nedočkáme

ledaže by lid zas vše do ruky vše vzal

a s parazity ve sněmovně se nepáral

vzal do ruky kyje , hole

a vyšel za svobodu se bít

protože jinak život zde žádný smysl nebude mít

Autor jiří slunce, 25.08.2013
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí