Černorudí vrazi

Černorudí vrazi

Anotace: Inspirováno na základě básně mého kamaráda, v níž naznačil, že jakákoli snaha o lidskou emancipaci vede automaticky k věšení Milady Horákové a gulagům.


 
Svobodě a samosprávě
zůstávají věrní
odrbaná hnusná pakáž!
Vrazi rudočerní!
 
Jejich zpěvy revoluční
po nocích mě budí
politiky kritizují
Vrazi černorudí!
 
Bezdomovce krmí sójou
- z toho přímo mrazí!
je to svoloč, lůza, ksindl
Černorudí vrazi!
 
V klubech čtou si Existenci
občas Britské listy
Kontru, Žižka, Rousseaua,
Prostě teroristi!

Autor Metcheque, 21.08.2014
Přečteno 629x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí