Politická maškaráda

Politická maškaráda

Anotace: ......

Leze na mne depka
z celkový situace
Jsem už velkej kluk
tak nedávám retka
na zklidnění masturbace....

Jdu do toho čelem
ať si všichni trhnou !
Já nepuknu žalem
ať závistí zblednou

Bídáci a vrazi
zloději ubozí...
Autor v.hercik, 06.12.2014
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí