Konvoj emocí

Konvoj emocí

Anotace: pozdrav americkému konvoji

Vozidlo č.1:

Dragounská jízda
spojenci jedou
ukázat
co je to síla.

Vozidlo č.2:

Domeček z karet
ve větru se nahýbá
nechceme válku
koho to zajímá
jen moc a síla.

Vozidlo č.3:

Zoufalé plivance
odrazí pancíř
přehnané emoce
a šup na pranýř.

Vozidlo č.4:

Prapory poseté
padesáti hvězdami
ostatní prý jsou
prokleté
co nejsou s nimi.


Vozidlo č.5:

Ať radši přijede
pan moudrý Vladimír
Slovani Slovanům
zavládne světomír.

Vozidlo č.6:

Amíci na hovno
opičí prezident
Rusové agresor
nejlepší argument.

Vozidlo č.7:

Zapalte Mek Donald
budem jíst pyrožky
exodus kokakol
z naší sámošky.

Vozidlo č.8:

Poslední v koloně
"Dasvidáňja amerikánci"
byli jste v pohodě
lepší však byli Němci.
Autor lukassnajdr, 28.03.2015
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubský P., Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí