Bojovník IS

Bojovník IS

Anotace: granátem vyjedná odklad smrti

namnožené neletové namaskované
v suťovitém rozmanitém terénu
rozmáchlou pozměněnou rukou
vyjedná granátem odklad své smrti

přidá pár ran z laufu kalašnikova
komprimuje prožitky pocitu svobody
pokukuje po ostatních a sere strachy
za předkládaných zjevných skutečností

truchlohry citlivého téma sebeurčení
zhoršené upřeně nenávistně frustrací
hnán komplexem méněcennosti
Neschopní jsou schopni všeho

tak dlouho budou šťouchat draka v bok
až se velký probudí a nasere
spálí ohněm malý rod a zbytek zadupe
kdy už to bude? Pohřbí je písek
Autor Ziny, 23.03.2016
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí