establishment po česku

establishment po česku

Anotace: .....

vynikajicí mužové

čechové statečný

není to růžové

a všechno je zbytečný


pořád středověk a krutá robota prostého lidu

propadlého ve všeobecnou malátnost

nepřipraveného pro život věčný


ducha svého moří 

klevetnictvím a pletichami

místo aby pána svého

vzali holí po hřbetě,

který znuděně objíždí své statky

a odívá myšlenky lakotou.


Výsledek obrázku pro jan hus

Autor Akyš, 11.09.2017
Přečteno 534x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Lighter, Iva Husárková, VEDz RVAHEs, Ruda Štola, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neumíme zvládnout ani sebe, ale ostatním vládnout chceme. Protože Moc je mocná, dokáže vše.

12.09.2017 10:52:52 | Lighter

Kdo chce vládnout, musí umět, dobře sloužit.

11.09.2017 20:53:21 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí