Naslouchám už jen sobě

Naslouchám už jen sobě

Naslouchám pozorně
dítěti v sobě
marnivost myšlenek
v té naší době.

Naslouchám pozorně
dospělým venku
divokost názorů
že musím mít plenku.

Naslouchám pozorně
všem zprávám ze světa
bludy a nepravdy
jsou jako kometa.

Naslouchám bezpečně
ochráncům zákona
korupce v činnostech
vliv a pak poklona.

Naslouchám vládě
že zas bude líp
ráj trochu vzdálený
tři tečky píp.

Naslouchám mocným
a chce se mi blít
chaos a nicota
tak o čem pak snít.

Naslouchám sobě
tak jako nikdy
dívám se do sebe
a už jsem klidný.
Autor Ďábel sám, 13.04.2018
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí