Spravedlnost

Spravedlnost

Anotace: což ale neznamená, že nenávidím bohaté - jen darebné zbohatlíky

*

vzpomeň na vichry, hromů hony

jež měly srovnat možnost vlastnit miliony

ale žrali tíž, již už je dříve měli

a tak to bylo zase ve jeteli

 

nám padající drobky vydávali

za nová práva zprava

spravedlnost?  do svých rukou vzali…

Buď zdráva!

 

zas byli u kasy

a řídili cashflow

kam asi?

 

Ti šťastní

do kapsy…

 

Které?

 

No do vlastní!

a to mne právě sere…

Autor aravara, 24.04.2019
Přečteno 408x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Pamína, Marten, Tomáš Martínek 1982, BaZiNgA, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí