Převrat a chléb.

Převrat a chléb.

byly roky
1990 - 1994
 
kráčeli jsme po chodníku
pospíchali do obchodu
rovnou z práce
ať už jsme doma
 
vítr nám šlehal tvář
do růžové břečky
 
nahrbeni do šály
nekoukali jsme kolem
 
neviděli jsme nikoho
všichni zahalení
ani známého nepoznáš
 
neviděli jsme nic
 
nic zvláštního
stmívalo se a lidi na ulici řešili počasí
doma potom vařili čočku
žehlili 
různě si nadávali a vyhlíželi
z oken
na svý nový škodovky a nudný pejskaře
 
víc k vidění nebylo
jen ty starý babky
co nepřetržitě žárlí na svý starý
dědky
 
jenže
on se zrovna
lámal chleba
Autor OpilyJohn, 13.02.2021
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí