Vládní strany

Vládní strany

Tam kde se rovnost opírá o korupci
tam kde se názor nevyvrací, ale haní
tam vládnou jenom velkohubí tupci
co svou mocí jen sobě rovným straní.

Tam kde se pravda hájí nadutostí
a peníze mizí v černých dírách
tam brzy dojde k ukrutnosti
která všem koluje v žilách.

Tam kde se dvojím metrem měří
a kde trest je větší za slova než činy
tam už jen blázni mohou věřit
že se tak děje bez zjevné příčiny.

Tam kde se hodnoty stále převrací
a podivné úchylky se dávají na odiv
tam volič se po volbách pozvrací
aby svou důvěru a zklamání vypliv.

Autor Ďábel sám, 28.11.2023
Přečteno 157x
Tipy 14
Poslední tipující: Anfádis, Marťas9, Psavec, Marten, IronDodo, Lighter, Ondra, BArBArKO, martinaV, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A je jedno, jaké strany zrovna vládnou, protože korupce a moc korupčníků je chyba systémová...

28.11.2023 12:32:59 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí