Když zima nebyla...

Když zima nebyla...

Anotace: Jen taková vzpomínka na neřád řád...

Když zima nebyla
tak mrtví padali
a padali do bláta
...země je nechtěla
a za oknem jsi marně čekal.

tělíčka našich prožitků
stékala pod město
a zpod povrchu světa
se ozýval nářek
zoufalá píseň světa
co ztratil řád.
Autor GM, 27.05.2007
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí