Právník nebo farmář?

Právník nebo farmář?

Anotace: Vyberte si správnou školu.

Rodiče jsou na mě hrdí,
našel jsem si koníčka,
opatrně hochu, tvrdí,
moje teta, právnička.

Já chci býti zahradníkem,
ten nejdále doskáče,
budu chodit ráno s mlíkem,
péct veselé koláče.

Volných polí tu moc není,
tak jsem zašel na faru,
božím jménem k farmaření,
dostal jsem půl hektaru.

Zavřeli mě na dvě léta,
nedostudoval jsem práva,
byl bych věděl, co ví teta,
jak je špatná tahle tráva.
Autor Skrat, 25.04.2005
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí