Slepýš

Slepýš

Anotace: Obyčejný víkendový příběh z procházky?

Pes kamarádky
Tě překousl v půli

Šokovaně pozorujeme
Tvoji snahu
pomalu, tak strašně pomalu
(bolest hranice života a smrti části sebe)
se doplazit
ke stále se kroutícímu ocásku
(jeho ladný tanec umírání
trval dlouho, příliš dlouho na to,
abychom se vydrželi dívat do konce)

Tělo Ti nekrvácí
To jen duše…
(a ty naše se spojily s Tvou
ve smutku)

Proč Ti nedokážeme pomoci?
(otazník ladně tancuje
v křeči mého srdce)

Vztáhla jsem ruce své aury
k nebi o pomoc

… prosím …
Autor Levandule, 21.06.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavá básenka, má cosi v sobě a tak trochu jsem si na něco vzpomněla.

26.06.2007 11:54:00 | NikitaNikaT.

:-))

21.06.2007 15:17:00 | isisleo

Skvěla napsaný, obsahově jsem překvapený....co všechno se stává...

21.06.2007 07:37:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí