Den D

Den D

Anotace: pomoct zvířatům zabít lidi

Těším se na ten den,
Kdy nebude vše jen sen
Těším se na ten čas,
Kdy si lidé uvědomí, co dělají
Kdy jim z toho, po zádech přeběhne mráz
Kdy budou vědět, že to přehnali

Když pohlédnu na ty,
Bez kterých bychom tu nebyli
Řeknu: "Ať se naučí žít mezi zvířaty!"
Z nichž polovinu už zabili

"Vyhub je jen k potřebě
A né z legrace!
Střílej rači po dřevě!
Tak dej se do práce!"

/) /)
( ' . ' )
-(,,)-(,,)-

Zvířatům děkujme
Lásku jim vracejme
Těm chlupatým, strakatým
A nosatým zvířátkům-
-JEN pro ně se obětujme
Autor wigi.sama, 08.07.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechápu (báseň)

08.07.2007 18:24:00 | ABC

Pěkná králík...:-)

08.07.2007 12:32:00 | Veru

* Pěkný

08.07.2007 12:32:00 | Veru

fajny zajíček...

08.07.2007 10:35:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí