Opravdově, hluboce, příšerně

Opravdově, hluboce, příšerně

Anotace: Určitě to znáte. Jsem si poupravil název jednoho filmu, jenž natočil známý britský herec a režisér Alan Rickman - viz DIE HARD, DOHOLA! HARRY POTRAT...

OPRAVDOVĚ, HLUBOCE, PŘÍŠERNĚ

Hluboká propast se pode mnou třpytí.
Letíš dolů vzduchem, jsi nejspíš v řiti.

Sluníčko na poušti vesele svítí.
Bez vody, bez jídla, nejde mi blití.

Na louce kvete, voní, září barevné kvítí,
když masožravka hmyzem se zrovna sytí.

U sebe doma slyším hlasité hekání, vytí.
Jeden do trojky, rozkrok se topoří a je taky v síti.

Opravdu, hluboce, příšerně dolů se řítím...
Jak doktor Faust své pudy opravdu vážně neuřídím...
Autor jehlaspichlas, 05.08.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, s tebou to nebude jednoduchý...

07.08.2007 16:46:00 | Rybí_kost

:-D..to je parodie nebo vážně?

05.08.2007 13:02:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí