Azurová modř

Azurová modř

Anotace: Byla na dovolené u moře. A tam jsem spoustu volného času využila k psaní. Tohle je básnička na počest moře. Nemá sice správný rytmus, ale snad to nebude tak strašné. Hlasujte a pište komentáře.:)

Moře se třpytilo diamantovými odlesky,
které vydávaly sluneční paprsky,
svou průzračnou vodou šlo vstříc nebi,
slunce do ní jako do zrcadla hledí.

Vlny spěšně překračují své meze,
když vítr na břeh je vnese,
síla vody šedavé oblázky přenáší,
jako neviditelná ruka dolů je odnáší.

V klidu tiše šumí a šplouchá,
při bouři však strhne se hrůza,
pohled na něj má účinek uklidňující,
na duši pomalu ničí úzkost spící.
Autor Rhiannon, 19.08.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí