Bouře

Bouře

Anotace: v noci jsem koukala na blesky

Koukám z okna na bouřku.
Obdivuju blesky, hromy.
Potichu ve větru ševelí
náhle vzňaté stromy.
Proudy vody na zem padají
váhavě, jak bylo by to na zkoušku.

Země úpí, sténá pod dotykem palčivým,
déšť vypráví listoví.
Hrom ukolébavkou všem bázlivým,
blesk jejich nočním světýlkem
v setmělém podkroví.
A srdce třepetajícím se motýlkem...
Autor maikycz, 20.08.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou možnosti jen dvě,
jak s přírodou se sžít
buď budeš si to užívat
a nebo strachy hnít ...

11.09.2007 15:41:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí